Modele de unghi ascutite

Acestă formă de Unghii se numără printre preferințele ira cu o personalitate mai îndrăzneață. Unghiile trebuie să fie Cât mai Lungi. Principiul este același ca la unghiile Stiletto, Dar Vârful este pătrat. Pentru că unghia este Lungă, potï să încerci o mulțime de modele. Nu te Speria! Nu este vreo ciudățenie. Unghiile ovale-pătrate sunt un mix între cele ovale și cele pătrate, în Care colțurile sunt foarte bine rotunjite. Acest lucru poate să fie un avantaj, pentru că unghiile nu se mai agață. Dacă Cine plac unghiile pătrate, modelul acesta nu te obligă să renunți la Ele, Dar te provoacă să încerci ceva Nou. Unghiile sunt Cartea de viziă a oricărei femei. Prin urmare, este obligatoriu ca manichiura noastră să aibă parte de atenție sporită din partea noastră.

Dacă nu Cine permiți, DIN Varii motive, să ajungi la un salon de manichiură cel puțin o dată PE Lună, atunci boutisse tot posibilul ca acasă să Cine îngrijești Cât mai bine unghiile. Scurte sau Lungi, unghiile ovale se vor Bucura Întotdeauna de succes. Marginile rotunjite encontre permis să încerci tot felul de modele. Totuși specialiștii recomandă să optezi pentru Unghii Cât mai simple. Eventuel, potï să Cine faci un modèle discret PE degetul inelar. Dacă mai Sitiera vreo fată care nu știe cum arată unghiile Stiletto, fotografia de mai jos cred că spune totul. Această formă presupune vârfuri foarte ascuțite și se recomandă unghiilor de lungime medie. Atenție, fetelor, nu exagerați cu lungimea, pentru că riscați ca unghiile voastre să semene cu niște gheare de Vultur. Dacă Cine plac, totuși, unghiile pătrate, poartă-le Cât mai scurte. Ține, însă, CONT că Dacă ai degetele Late, această formă nu face decat să mărească și mai mult. 2019 este un an en peline de viata si de culoare. AM adunat intr-un articol 80 de modele de Unghii cu gel doar pentru voi.

Nu trebuie să Cine lipsească DIN geantă o trusă pentru manichiură. Și pentru că ești o adevărată fashionistă, secret mai jos ce modèle de Unghii nu se mai poartă și Vezi 8 forme pe care trebuie neapărat să le încerci în 2018.

Les commentaires sont fermés