Modele de animale din fructe si legume

Preșcolarii, coordonați de Forgaci Andreea și Maria Iclănzan, un prezentat « animalele toamna ». Concursul « animale săltărețe DIN fructe și légumineuses zâmbărețe » și-a derulat prima ediție, demersul fiind inițiat de un Grup de profesori de la Centrul școlar de educație incluzivă Nr. 3 Reghin. Clasele a VIII-IX-X și a XI-a, Coordon de Ilinca Frandeș și Adrian Creți, au prezentat lucrarea cu tema « animale în de la ță ». Expoziția a fost organizată PE holul școlii, la intrarea în fiecare clasă, astfel încât oricine a putut să admire creațiile fiecărei clase. Lucrările au fost jurizate de un juriu format DIN répertoire și cadre didactique. Deoarece fiecare lucrare avea cel puțin o Creație mai ieșită DIN comun, juriul a Decis ca toate lucrările să fie premiate cu locul I, excepție făcând clasa a VI-VII-a mod., Care s-au evidențiat prin Modul original de Prezentare a proiectului cu tema « Nunta fructelor și a legumelor « , Motiv pentru care juriul a acordat acestei clase Marele Premiu. Clasa a VIII-a, coordonată de doamnele Romica Oprean și Mihaeela Sava, a prezentat lucrarea cu tema « animalul-cel mai bun prieten al meu ». Clasa a V-a, coordonată de doamnele profesoare Ana-Maria Sattler și Alina Pușcaș, a prezentat « animalele de PE glob » unde creativitatea și imaginația au ieșit mult în evidență. Clasa a III-a, coordonată de Oana PSCU și Felicia Zdărie, un prezentat « animale de PE glob ». Dacă pisica este Exclusiv carnivoră, câinele poate avea o alimentaţie mai variată. El are nevoie, câteodată, şi de fructe, Legume, lactate.

Ba chiar pofteşte la ele. Medicul Veterinar Daniel Lescai ne îndeamnă, totuşi, să nu depăşim măsura. Natura nu va înceta niciodată să ne surprindă şi să ne uimească Într-un mod Creativ şi amuzant. Nu credeţi? Vă veți persuge după ce veți vedea fructele şi legumele DIN Galeria Foto de mai sus. De departe s-a remarcat clasa a VI-VII, moderați coordonată de doamnele profesoare Emeșe Ardelean și Teodora Cîmpian, Care a de la ca temă « Nunta fructelor și a legumelor ». Elevii au ales să-și prezinte creația sub forma unei scenete în versuri invitându-ne astfel la Nunta dintre Domnul și Doamna Sfeclă. Plictisit de rutina lui alimentară, bibelots şi pofticios prin definiţie, câinele va fi încântat să descopere fructele şi legumele. Acestea trebuie date în cantităţi MICI şi reprezintă o recompensă, nicidecum un fel principal. « Fructele şi legumele sunt, Într-adevăr, o sursă de fibre şi vitamine. Însă aportul e déshabjabil având în alimente cantitatea Mică în Care aceste trebuie oferite. Îi Dai mai mult de poftă, Cu porţia, niciodată PE săturate.

Trebuie introduse treptat în alimentaţie, PANA Când organismul se obişnuieşte cu ele « , spune medicul Daniel lescai, care ne face o listă cu fructele şi legumele permise. Prin obiectivele propuse și prin finalitățile obținute, concursul a constituit un pas înainte în promovarea şi a copiilor cu ces, în depistarea și cultivarea talentelor, în dezvoltarea goût artistique, Al creativității.

Les commentaires sont fermés